آموزش آشپزی

سلام به همه دوستای خوبم
امروز آخرین روز ماه رمضونِ،امیدوارم نماز و روزه های همه مورد قبول درگاه پروردگار قرار گرفته باشه و عید همگی مبارک باشه...  
توی دوتا پست قبلی در مورد ته چین بادمجون نوشته بودم که دوستان خواسته بودن دستورشو بنویسم..البته من دستور اولیه اش رو تو وبلاگ سیندخت جون دیدم و بعدش خودم با یکمی تغییرات جزئی درستش کردم.

مواد لازم:

سی*نه مرغ: ۱عدد (یا میتونید از ۲تا ران مرغ استفاده کنید)
برنج :۳ پیمانه
ماست سفت و ترش:۱ پیمانه پر یا ۶ قاشق
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
زرشک:۳ قاشق
بادمجان قلمی متوسط:۳-۴ عدد
زعفران
روغن مایع
کره

نکته مهم:
ماست ته چین باید سفت باشه و طعمش تقریبا ترش باشه.هرچی ماستتون ترش تر باشه ته چین خوشمزه تر میشه.

اول مرغ رو با پیاز و نمک روی گاز میزاریم و اجازه میدیم مرغ کاملا بپزه و آبش تقریبا تموم بشه..بعد مرغ رو ریش ریش میکنیم.
بادمجان ها رو پوست کنده و حلقه حلقه میکنیم و بعد سرخش میکنیم و اونها رو کنار میگذاریم تا روغن اضافیش خارج بشه.
بعد برنج رو آبکش میکنیم .
زرده های تخم مرغ رو با چنگال مخلوط میکنیم و بعد ماست رو  تو یه ظرف نسبتا بزرگ میریزیم و تخم مرغ ها رو باهاش مخلوط میکنیم و بعد زعفرون و نمک  و فلفل و زرشک و نصف لیوان روغن مایع و یا کره آب کرده رو باهاش مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم،بعدش حدود یک سوم یا نصف برنجتون رو کم کم به این مخلوط اضافه کنید و خیلی آروم هم بزنید.
برای پخت غذا حتما باید از قابلمه تفلون استفاده کنید..قابلمه رو روی گاز بگذارید و بعد یکمی روغن بریزید و بعد  مخلوط رو توی قابلمه بریزید و با پشت کفگیر یا قاشق صافش کنید و یکمی فشار بدید تا خوب صاف و یکدست بشه و بعد مرغ ریش ریش  شده  رو بریزید و بعد یکمی برنج بریزید و بعد بادمجون بگذارید ..روش گذاشتن مرغ و بادمجان دقیقا مثه مایه لوبیا پلو میمونه یعنی باید لایه لایه باشه!و روی مرغها و بادمجونها رو کاملا با برنج بپوشونید و  صافش کنید،بعد هم در ظرف رو بسته و  دمش کنید...توصیه میکنم برای اینکه ته دیگ نسوزه و ضخامتش بیشتر باشه حتما شعله رو کاملا کم کنید.اندازه ها رو هم  رعایت کنید و تغییر ندید 
در کل مواد ته چین و روش پختش مثه ته چین مرغِ با این تفاوت که بادمجون و زرشک داره!...اگر دوست داشته باشید میتونید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید..من که خیلی از مزه اش خوشم اومد چون بامجون خیلی دوست دارم امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

راستی کسی نمیدونه بلاگرد دوباره چرا خراب شده؟!!آدرس بعضی از شما رو ندارم لطفا توی کامنتهاتون آدرس رو هم بنویسد..احتمالا باید لینکهارو مثه قدیمها مستقیم بزاریم تو وبلاگ و خیالمون رو از دست این سرویسهای داغون و اعصاب خورد کن راحت کنیم

امیدوارم تعطیلات بهتون خوش بگذره...

تا بعد